Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, говори за случващото се в клуба. Той заяви, че се е провалил да задържи Станимир Стоилов, а освен това твърди, че клубът е на финансова загуба от един милион лева. 

"Някои неща не отговарят абсолютно на истината. Да кажеш, че Левски е на печалба миналата година.. Ние сме на финансова загуба от 1 млн. Приходите на клуба не е чиста печалба. Финансово Левски е 1 млн. на загуба. Годината е много успешна. На Левски успешните години бяха между 2004 и 2008, когато вкарахме в клуба над 50 млн", каза Сираков пред NOVA. 

"Истината е, че направих всичко възможно да задържа Мъри Стоилов. Има неща, които не мога да направя. Иво Ивков не може да остане изпълнителен директор. Мотивите са, че е некомуникативен човек, който няма поведение, за да бъде изпълнителен директор на Левски. Той спираше достъп до информация на член на Надзорния съвет. Това е недопустимо. Трябваше да се намесвам аз, за да му се разреши този достъп. И много други неща", продължи той. 

"Надявам се да не се отрази. При всички положения ще има сътресения, но се надявам да не са толкова сериозни. Мъри е емблематична фигура за Левски. Ще има раздвоение в нашите фенове. Но ние трябва да живеем с тази мисъл - че Левски е над всичко. Това, което се говореше е несъстоятелно. Провалих се в това да задържа Стоилов. Това е голяма загуба. От човешка гледна точка между нас няма какво да застане. Съжалявам, че няма да води отбора", каза още той. 

"Няма нито едно предложение на Мъри Стоилов и на Иво Ивков да е било отхвърлено от мен и генералния спонсор. По никакъв повод аз или генералния спонсор не сме се месили в работата на Мъри и Иво. Не съм мислил за нов треньор и изпълнителен директор. При всички положения ще има нов изпълнителен директор. Ивков ще си върши работата в този момент, предполагам, че след Великден". 

"До утре ще се вземе решение кой ще води отбора срещу ЦСКА". 

"Думите на Стоилов не ги приемам. Казах цифри по този договор за управление. По този договор са изплатени около 1.9 млн. лева. Техните ангажименти бяха за 20 млн. за 5 години. За година и половина са дали над 9 млн. лева. Разбирам, че зад гърба ми са правени неща, които не ми харесват". 

"Левски е над всеки и над всичко. Друго не мога да кажа на феновете", коментира още Сираков.