Новият търговски директор на Левски Радослав Разпопов има над 15-годишен управленски опит в игралната и развлекателна индустрия. Неговата експертиза включва бизнес планиране, управление на персонал, реклама и маркетинг. Основен приоритер в досегашната му дейност е привличане на нови клиенти, отваряне на търговски обекти, договаряне на съдружия, а основно задължение е създаването и изпълнението е план за подобряване на търговските резултати. 
 
Последната заемана от него длъжност е Мениджър бизнес развитие в Си Ти Гейминг АД, където той прилага широката си търговска култура, креативни решения и високо ниво на инициативност. 
Разпопов говори пред журналистите за новото предизвикателство.
 
"Радвам се за възможността да работя с всички тези хора в клуба. В Левски идвам от страна на "Палмс бет" и ще се занимавам с търговската част. Преди съм се занимавал с разработването на игралната част на компанията. Предстои ни много работа, с която да привлечем нови партньори и работодатели на клуба. Левски е един от най-разпознаваемите брандове в България. Първото е да създадем качествен екип. Все още нямаме подготвени завършени спонсорски договори. Таргетираме всеки, който иска да се популяризира посредством бранд като Левски, всичко останало е работа", каза Разпопов по време на днешната пресконференция на клуба.