Отборът на ЦСКА посреща Черно море в мач от последния кръг преди паузата в efbet Лига. Дербито между двата тима е днес от 14:15 часа  на стадион „Българска армия” и може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим развитието на срещата минута по минута. Двубоят ще бъде ръководен от Никола Попов.

Мачът в столицата се явява директен спор за второто място във временното класиране. В момента тое заето от ЦСКА, но разликата с Черно море е само една точка. „Червените” обаче са и с цели три мача по-малко от днешния си съперник, който заема третата позиция.

Тимът на Стойчо Младенов ще търси задължителна победа, за да запази шансовете си в борбата за титлата с Лудогорец. Разградчани са лидери в таблица с девет точки преднина пред „червените”, които са с мач по-малко от шампионите, а до края на годината предстои и нов директен сблъсък между двата тима.

Черно море влиза в двубоя с мисълта за изключителен рекорд. Тимът на Илиан Илиев се намира в серия от цели 11 мача без загуба.Това е изравнен клубен рекорд, а ако днес „моряците” не допуснат поражение на стадион „Българска армия”, то те ще запишат историческо постижение в клубната история.

Наставникът на гостите обаче няма да може да разчита на цели петима от своите състезатели, които са аут заради различни причини. Контузии измъчват Цветомир Панов, Стефан Велев и Цветомир Панов. За срещата в столицата също отпадат Павел Георгиев и Джеваро Непонусено.

Вероятни състави:

ЦСКА: Бусато,Турицов, Матей, Метс, Мазику, Мухар, Жеферсон, Йомов, Чатакович, Вилдсхут; Кайседо

Черно море: Дюлгеров, В. Попов, Ж. Атанасов, Дробаров, Дичев, Д. Димов, П. Гарсия, В. Василев, Панайотов, Леандро, Сердюк

подкрепя българския спорт