Капитанът на ЦСКА - Петър Занев, коментира загубата с 0:1 от Берое и заяви, че е разочарован от загубените три точки. 

"Неприятна загуба. Стигна се до нея след миг невнимание. Една ситуация, където те спечелиха втората топка и тази ситуация за дузпата. За съжаление, без удар във вратата загубихме три точки. Не съм доволен, че пореден мач създадохме достатъчно положения. Поздравявам отбора на Берое - симпатичен отбор, дочакаха си шанса", заяви Занев.

"Видях положението за дузпата, чист жълт картон на техния нападател. Той тръгна да пада. Засадата не мога да коментирам, защото не съм я видял."

"Всеки е в ЦСКА, за да доказва в даден момент, че има място в този отбор. За какво да се оправдаваме с титулярите? Имахме достатъчно ситуации за гол, проблемът е, че не можем да развием атаките си и при последния удар ни трябва малко повече спокойствие. В защита седяхме добре. Берое е класен отбор, във всеки мач създава минимум по три-четири голови ситуации. Днес не създаде. За съжаление загубихме поредните точки, трябва да си направим необходимите изводи. Много работа ни чака."

"Тъкмо си мислех, че до 70-ата минута съдията е перфектен. То ми омръзна да говоря, защото ставам смешен пред хората. Когато казах, че играем в лоши условия срещу Славия, когато играем през лятото евротурнири, мачовете са в 9 часа. След два дни играем от 5 часа на 36 градуса - това е самата истина. Има фактори, които влияят за нашето изоставане. Пак казвам - вината е в самите футболисти, неумението да реализираме самите ситуации, но когато мачът е равностоен, както днес, в една-две ситуации се решава съдбата на мача", каза Занев.