По всяка вероятност Левски ще преотстъпи някои от младите си защитници през пролетта, за да трупат игрови опит. През зимата "сините" привлякоха за момента четирима нови - Звонимир Микулич, Ребин Сулака, Начо Монсалве и Файсал Рерас. 

С идването на иракчанина и испанеца централните защитници в тима станаха петима - в сърцето на отбраната действат още Алекс Петков, Живко Атанасов и Георги Александров. Най-вероятно някой от тях ще бъде преотстъпен през пролетта. 

През есента първо Георги Тодоров, а след това и Славиша Стоянович разчитаха на Алекс Петков и Живко Атанасов да играят точно пред Николай Михайлов, но през втория полусезон ще бъде различно и по всяка вероятност Ребин Сулака и Начо Монсалве ще заформят новата централна двойка в защита. 

Очаква се раздяла и с нападателя Илия Димитров, тъй като Славиша Стоянович разполага с Найджъл Роберта, Стивън Петков, Валери Божинов, Мартин Петков и Марин Петков за върха на атаката.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.