В 17:30 часа Лудогорец посреща Берое в първия мач от 15-ия кръг в efbet Лига. Двата отбора имат своите амбиции да прибавят нови три точки в актива си.

Домакините са устремени към удължаване на победната си серия и да си върнат самочувствието преди ключовия двубой с Еспаньол в Лига Европа. Старозагорци пък имат доста да наваксват в класирането след неубедителното начало на сезона и сега ще трябва да трупат точки, за да се завърнат в челната шестица.

Треньорската рокада в Берое даде ползотворен резултат в първия мач след идването на Димитър Димитров и заралии записаха категоричен успех над Ботев Враца (4:0). Сега обаче предстои доста по-тежък двубои и именно в него ще си проличи дали има коренна промяна в играта на гостите или това е бил моментен проблясък. Херо обаче се закани на бившия си тим, че идва за трите точки и няма да играе за равенство.

”Лудогорец, разбира се, че е фаворит в този мач, на база класа и качества на футболистите, които има. Аз обаче винаги съм оптимист и вярвам, че имаме сили да победим в този мач”, заяви наставникът.