Локомотив Пловдив се интересува от един от играчите на Берое, който се разписа при поражението им с 1:2 от Берое в петък вечер на стадион „Лаута“. Става въпрос за Сантиаго Годой, автора на втория гол за отбора на заралии.

22-годишният аржентинец пристигна в България с вълната южноамериканци, която наскоро завладя старозаголци. Той е играл вече в 5 мача за Берое и успя да вкара и първия си гол именно срещу „смърфовете“. Дълго време той не можеше да се присъедини към отбора поради проблеми с документите, преди да получи европейски паспорт. Той подписа с отбора на 13 юли, но дебютира на 22 септември.

Start-photo.bg
62 снимки

Само след 5 мача и представянето си на „Лаута“, Годой успя да привлече вниманието на „черно-белите“. Освен него, Локо са оставали впечатлени и от атакуващия полузащитник Енцо Ойос.

Въпреки интереса на Локомотив, се оказа, че заплатите на играчите под Аязмото са доста по-високи и различават се от това, което „черно-белите“ могат да предложат. Така че, на този етап, интересът остава, но вероятността за трансфер на Годой не е голяма.