Изключително огорчение цареше в интервюто на Люпко Петрович след загубата на  ЦСКА от Берое с 1:2. Сръбският специалист призна, че отборът му е играл с 5-6 човека, а останалите са се помислили за „звезди”. Наставникът говори, че иска да говори с Гриша Ганчев, но точно след мача не знаеше какво да му каже.

Старозагорски пир - Берое нокаутира слаб и мним ЦСКА

„Не съм доволен по никакъв начин от отбора. Днес не играха като тим. Играха само 5-6 футболиста, а останалите присъстваха на терена. Не видях помощ от състезателите на терена. Мисля, че някои от играчите ми „лежаха”, отказваха се на терена. Явно някои се приемат за звезди, а това не си личи на терена”, започна треньорът.

Lap.bg
32 снимки

„Какво да им кажа след този мач? Ще се срещна с президента и ще разговарям. Не знам какво да кажа. В момента не трябва да казвам някои неща, защото после може да съжаля. Много съм недоволен и разочарован от всички – целият тим”.

„Не се притеснявам за поста си в ЦСКА. Да ви кажа, не желая да говоря някои неща – не съм доволен и това е. Не показахме това, което тренирахме. Мислех, че този отбор има шанс да „изплува”. Да вземе някой трофей.  Не виждам това след днешния мач, защото това на терена показва нещо, което не очаква никой. Няма значение дали ще загубиш”, продължи Люпко.

„Откакто аз съм тук, това е най-слабият ни мач. Не може да играят 5-6 играча. С толкова малко не се играе футбол срещу Берое, който се бори за всяка топка, през цялото време, тичаха и си ни биха. Нямаше друга разлика. Честитя им победа, тъй като е заслужена”, акцентира Петрович.

„Знам, че са прекъснали дълга серия срещу нас и този край дойде. Рано е да се говори за абдикация за титлата, но да Левски и Лудогорец са далеч от нас. Има време да ги настигнем, но трябва желание. Не знам какво ще кажа сега на Гриша Ганчев”, завърши Люпко Петрович.