Въпреки че се издъни срещу един от аутсайдерите в първенството Дунав, наставникът на ЦСКА Люпко Петрович няма да прави особени промени по състава за предстояшия мач с Левски. Сред избраниците му за двубоя в неделя се очаква да настъпи само една кадрова промяна спрямо този в Русе, информира "Тема Спорт".

Един от двамата цент­рални нападатели Али Coy или Тони Уот ще отстъпи мястото си сред 11-те. Вариантите са Люпко Петрович да се върне към схемата 3-5-2 или отново да заложи на такава с чети­рима защитници.

В част от двубоите си "червените" действаха с трима централ­ни бранители. В зависимост от схемата, която ще избере 72-годишният специалист за неделя, сред 11-те могат да попаднат Нуно Томаш и Вив Соломон-Отабор.

Португалският защитник би влязъл дo Петър Занев и Раул Албентоса в сърцето на ариергарда, в случай че "червените" играят 3-5-2. Соломон-Отабор пък би стартирал като дясно крило в схема 4-2-3-1. При то­ва положение Евандро ще е по левия фланг, а Тиаго ще действа като плеймейкър.

Контузеният доскоро Рафаел Енрике няма да се завърне в титулярния състав и в този мач. Участие в него може да вземе леви­ят бек Брадли Мазику, но по-скоро като резерва. Той се включи за шест минути в Русе, ка­то пораздвижи играта по фланга. Дошлият от трета дивизия във Франция играч е в що-годе добра кондиционна форма.