Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович е бил готов да се махне веднага след мача с Берое, твърдят сръбските издания. Той е бил с готова оставка, но в крайна сметка собственикът Гриша Ганчев разпореди на 72-годишния специалист да продължи работата си на "Армията". 

Бившият наставник на Литекс и Левски обяви веднага след конфузното поражение с 1:2 в Стара Загора, че бъдещето му ще стане ясно след среща с боса. Такава се състоя в понеделник, но явно ветеранът е бил готов да си стегне багажа на мига. 

Към него има огромно недоволство от феновете на "червените", които го изпратиха с бурни освирквания и призиви да хвърли оставка веднага след края на мача под Аязмото. Те недоволстват от бездушната игра на отбора и трудностите, които изпитва в почти всеки мач. 

Люпко Петрович стана част от треньорския щаб на тима през май след изненадващата оставка на Любо Пенев. Тогава обаче се водеше само консултант. Сърбинът пое официално тима през юли след издънката срещу Черно море на "Армията", но оттогава не е спечелил мач срещу пряк конкурент, а единствената победа с над един гол разлика в първенството дойде срещу новака Царско село.