Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович не остана особено доволен, въпреки успехът на „червените” над Ботев Враца с 1:0 от четвъртия кръг на efbet Лига. Сръбският специалист алармира, че е опасно, ако Евандро спре да вкарва, тъй като ЦСКА няма друг футболист, който да може да донесе головете. Именно с гола си срещу Враца Евандро вкара петия си гол в седем мача във всички турнири.

Игровата мъка за ЦСКА секна, а виновникът бе Евандро

„Играхме 120 минути срещу Осиек и трябва да кажа, че не бяхме максимално концентрирани на фона на мача през седмицата. Пътуването също изигра своята роля, тъй като да играеш на два фронта е трудно. Един отбор на два фронта и да гониш резултати и в двата турнира е тежко. Трябва да кажем, че Ботев Враца днес дойде и игра добър футбол. Първата част не направихме нищо, докато Ботев игра добре. Второто полувреме напипахме верния ритъм и пресирахме отбора на Враца. Тогава създадохме положения. Евандро отново се оказа човекът на точното място. Отново обаче имахме проблеми в предни позиции. Когато Евандро не вкарва, ще имаме проблеми. В предни позиции имаме още играчи, които трябва да вкарват”, започна Люпко.

„Не знам как ще издържим в тази натоварена програма, която ни предстои. Ще ни бъде тежко в този натоварен график, тъй като нямаме толкова много избор в състава. Мога да изтъкна Раул Албентоса в днешния мач, който и днес се представи добре. 120 минути игра в Хърватия и днес отново и не направи нито една грешка. От него съм много доволен. В защита, като цяло, играта изглежда добре, но в средата и в атака не разполагаме с чак толкова различни изпълнители”, завърши Люпко Петрович.