Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев остана доволен от играта на своя отбор, но не и от невъзможонстта да отбележи попадение. Тимът от "Българска армия" отстъпи с минималното 0:1 в гостуването си на ЦСКА 1948. След мача Пенев отправи предупреждение към част от играчите.

"Има поговорка: "Като не вкараш ще ти вкарат". Какъв анализ да направиш, като не можеш да вкараш. Аз го резюмирам без да влизам в детайли – ляво, дясно, горе, долу. Това е.

Антон Узунов
30 снимки

Отборът игра добре, но не вкарваме голове. Това е темата в случая. Трябва да сме много по-концентрирани. Всеки един трябва да си направи заключение играе ли на своите възможности.

Всеки мач е важен. Срещу нас всеки играе максимално мотивиран. Ние сме ЦСКА, това трябва да е ясно за всеки. Не трябва да подценяваме нито един мач и нито един противник. Трябва да играем на максимално високо ниво. ЦСКА е висока летва. Тази емблема много тежи. Всеки футболист трябва да си направи лична равносметка. Има хора, които трябва да се замислят - аз къде се намирам, коя фланелка нося, играх ли на максималните си възможности.

Играта беше спирана много пъти заради ВАР и нарушения за двата отбора. Не засичам колко трябва да е продължението. Може би е било нормално. Четвърти съдия, ВАР трябва да помагат футболистите да се чувстват комфортно", заяви Пенев.