Валентин Антов е попаднал сред наблюдаваните таланти от спортния директор на футболна академия Сан Себастиан - Микел Охвандо. Оттам пътят до Реал Сосиедад е само стъпка, тъй като баският клуб следи изявите на българския национал, който сложи капитанската лента на ЦСКА едва на 14-годишна възраст, пише "Мач Телеграф".

В момента Реал Сосиедад е сред водещите испански клубове, както и актуален участник в груповата фаза на Лига Европа, подобно на "червените".

30 снимки

Микел Охвандо дори си е направил труда да състави портрет на Антов. Той е посочил силните страни на българския бранител като агресивността в единоборствата, концентрация и добро пласиране, отлични показатели при въздушните двубои, както и избягване на рискове при изнасянето на топката.

Футболният специалист обаче предупреждава, че Антов трябва да работи прекалено агресивните си влизания за в бъдеще, които могат да му донесат картони и наказания.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.