Футболистът на ЦСКА Георги Йомов очаква „червените“ да победят отбора на Левски в неделното дерби. Българският национал бе на мнение, че неговият тим е по-класния и е напълно подготвен за мача.

„Смятам, че за Левски сме се подготвили доста добре. Трябва да изпълним указанията на старши треньора максимално добре. Да сме концентрирани, да направим един добър мач и да се поздравим с победата. За жребия, щом Славия са стигнали дотам, лесни мачове няма в тази фаза. Достоен противник, ще се получи добър мач, но смятам, че нашият отбор е по-класен и искаме да стигнем до финал“.

„Ние знаем какво означава дербито между ЦСКА и Левски. Всички са подготвени и мотивирани максимално. Това, че са по-млад отбор, няма да окаже голямо влияние. Дерби е, нищо не се знае, но както каза и Анатоли Нанков, ние сме по-класния отбор и ще победим“.

„Аз се чувствам добре, перфектно. Подготвени, възстановени и мислим за мача. Всичко е наред и с мен, и с отбора. Ние в този мач имаме две задачи. Да продължим да побеждаваме, за да достигнем до целите и втората е, че е дерби. Нямаме никаква причина да се отпускаме и трябва да сме максимално концентрирани“, заяви Йомов.