Една от най-дейните организации в агитката на Левски - "Синя Зона Б18", разтърси "Герена" с емоционално писмо. То бе насочено към ръковдството, Георги Тодоров, играчите и служителите на клуба.

"Обръщаме се към всички онези играчи, които предстои да облекат синята фланелка през предстоящия сезон. За нас вие не сте просто футболисти. За нас вие сте герои, които въпреки несигурността сте тук. Въпреки меркантилността на заобикалиящия ни свят, вие правите компромиси. И независимо от развитието на сезона, всеки един от вас ще остане в сърцата ни. Вие ще се превърнете в идеал и пример за десетки следващи поколения, а имате и шанса да започнете нова страница със златни букви в историята на Левски. Всичко е във вашите сърца и ръце. Вие имате уникалната възможност да накарате Левски да полети, а в лицето на "Синя България Зона Б18" имате верен приятел, който винаги ще бъде до вас", гласи част от него. 

НКП пък призовава фенклубовете от цялата страна да се раздвижат и да даряват пари. Пример веднага дадоха "Ветерани Люлин" със 777 лева.