Паралелите между Емануел Уме и Антони Иванов са много. В интересен материал за предаването "Преди кръга" по DIEMA SPORT може да видите какви са те и какво мислят футболистите на Ботев Пловдив и Локомотив София за предстоящия мач между двата тима. 

"Ще видя дали съм готов да започна сред стартовите 11. Надявам се това да е така. Ще продължим да се трудим. Щастлив съм, че вкарах първите си голове за този сезон", сподели Уме.

"Ще вляза на 100% подготвен само с мачове, това ми трябва. Мисля, че за 2-3 мача ще вляза в старата си форма. Не бързаме, по-добре да съм здрав. С повечко мачове ще си вляза във формата", каза пък Иванов.

И двамата са в подобна обстановка - играят в тим, който започна неубедително и смени треньора си. Положителните резултати вече са факт.

"Душан Керкез е много добър треньор, дава ни много кораж. Особено на младите футболисти, мотивира ни да даваме максимума". сподели Уме за Керкез.

"С него е хубаво, познавам много сърби, те са топли хора. Той е един от тях, приятно е да се работи. Тренировките са приятни, въпреки че условията не са толкова добри", сподели футболистът на Локо София за Данило Дончич.

След това и двамата говориха за предстоящия мач между Ботев Пловдив и Локомотив София. 

"Очакванията ми са да продължим работата по същия успешен начин. Трябва да натискаме, срещу Локо София ще спечелим, ако работим по правилния начин", сподели играчът на пловдивчани.

"Мен не ме бърка публиката, защото в Румъния средната посещаемост е 10-15 хиляди човека, аз изобщо не обръщам вниманието на публиката, аз гледам да си върша работата. Надявам се да е приятно за футбол", завърши пък Антони Иванов.

Срещата между двата тима е в четвъртък, 26-и октомври, от 12:30 часа.