Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев изрази разочарованието си след загубата от Локомотив Пловдив с 0:2, но заяви, че иска в клуба всички да покажат, че тимът заслужава да побеждава.

„Загуба за нашия отбор, аз лично съм много разочарован. Локомотив успя да ни победи с това, че отбеляза голове. В крайна сметка тази игра е на голове. И да си говорим, че целият мач сме държали повече топката или, че сме играли много добре, в крайна сметка за съжаление резултатът е 2:0 за Локо Пловдив“.

Антон Узунов
89 снимки

„Предположихме, че те ще сменят схемата на игра, защото имат нов треньор от вчера Коментирахме тези неща и в крайна сметка пак ще кажа – резултатът е 2:0. Не мога да кажа, че не се постараха да спечелят момчетата“.

„Накрая не се броят подавания и нищо, броят се головете. В такива трудни моменти ще се покаже дали сме отбор, дали сме мъже и дали имаме характер да бъдем в ЦСКА.В крайна сметка, като е лесно, всеки може. Въпросът е сега всички заедно като един отбор да се вдигнем и да докажем, че сме ЦСКА и заслужаваме да побеждаваме“, заяви Динчев на пресконференцията след двубоя.