ЦСКА ще се раздели с поне трима играчи през зимната пауза. Основните “заподозрени” са бранителите Стойчо Атанасов и Николай Бодуров и крилото Едвин Джеси. На дискусия подлежи и бъдещето на Божидар Чорбаджийски, който е преотстъпен на румънския ФКСБ.

Ситуацията с Бодуров е добре позната. Неговата съдба на практика вече беше обявена от Гриша Ганчев, който заяви, че бранителят е задраскан с дебелия флумастер. Очаква се Бодуров да разтрогне през зимата, а и неговият договор така или иначе изтича в края на сезона. Доскорошният капитан не е играл от 1 август - реванша с Осиек.

Стойчо Атанасов също ще се раздели с ЦСКА, било като преотстъпен или с разтрогване на договора. Десният бек беше заменен още през първото полувреме на мача с Черно море (1:3) под освиркванията на публиката. Оттогава Атанасов се появи в официален мач за 7 минути при 3:0 над Локомотив (Горна Оряховица) за Купата на България.

Наскоро Милош Крушчич даде ясно да се разбере, че Атанасов не фигурира в плановете му. 

Крилотo Едвин Джеси пък ще се върне при “червените” след преотстъпване в Далас. То завърши неуспешно за нигериеца с едва 4 мача и 82 минути. “Червените” ще търсят друг клуб на Джеси, като ще се опитат отново да го преотстъпят или продадат.