ЦСКА продължава с контролите си по време на подготовката си за пролетния дял от шампионата. Днес от 17:00 часа българско време, „червените“ ще се изправят срещу чешкия Виктория Пилзен. Проверката ще се проведе в испанския курортен комплекс Марбея, където „Армейците“ са на лагер.

Виктория Пилзен се намира на втората позиция във временното класиране в чешкото първенство. През миналия сезон тимът завърши отново на тази позиция зад шампиона Славия Прага.

Това ще бъде четвъртата контрола за тима на Милош Крушчич в Испания. До момента „червените“ не са спечелили нито една от тях и по-стряскащото е, че все още не са отбелязали и гол в противниковата врата. В първата проверка „армейците“ загубиха тежко от Нюрнберг с 0:5. Във втората контрола ЦСКА отстъпиха на японския Шонан Белмаре с 0:1. В сряда „армейците“ завършиха 0:0 с корейския шампион Чонбук Моторс.

Двубоят ще можете да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта GONG.BG ще проследим на живо всичко най-интересно от сблъсъка.