Отборът на ЦСКА приема Ботев Враца в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 17:30 часа и може да го гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим срещата на живо минута по минута.

Двубоят ще се състои на стадион „Българска армия”, а това ще бъде първото домакинство на „червените” през пролетта. Те вече изиграха две столични дербита – срещу Локомотив София и Славия, в които записаха четири точки. Срещата ще се играе пред празни трибуни, тъй като „червените” изтърпяват наказание.

Днес ЦСКА е отявлен фаворит в мача срещу врачани, които заемат незавидната предпоследна позиция в класирането. В групата на столичани се завръща Жеферсон, който изтърпя наказанието си. В същото време Греъм Кери остава извън сметките заради червения си картон срещу Славия в миналия кръг. Контузени са Тибо Вион, Морено, Ахмедов и Варела.

В състава на гостите наказан е Йоан Бауренски, а под въпрос за мача настадион „Българска армия” остава Валери Христов. Срещата със сигурност пропуска контузения Антонио Георгиев.