Хебър приема ЦСКА в мач от 29-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 18:00 и ще може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към сблъсъка и ще го проследи минута по минута.

Ивайло Михайлов и Роберт Мазан ще пропуснат двубоя с ЦСКА поради контузии. Георги Вълчев е възстановен и може да вземе участие в мача. Хебър записа най-резултатния си мач през сезона след победата с 4:1 над Локомотив София. Тимът от Пазарджик все още не е печелил точка срещу отборите от топ 6 в класирането.

Брадли Де Нойер и Браян Морено са под въпрос за гостуването на Хебър, като двамата имат леки травми. ЦСКА допусна първа домакинска загуба в първенството от октомври 2021-а година. Продължава и проблемът на Саша Илич в "големите мачове", като специалистът няма победа в такъв двубой. ЦСКА се нуждае от задължителна победа, за да не дава шанс на Лудогорец да се откъсне на върха в класирането.

Хебър има трудната задача да спира ЦСКА, а "червените" са задължени да спечелят двубоя, за да продължат преследването на титлата.

 

подкрепя българския спорт