Патрик Андраде, който бе заменен принудително в мача на Черно море с ЦСКА във вторник, и нападателят Исмаил Иса ще пропуснат гостуването на "моряците" на Етър заради травми. 

Треньорът на Черно море Илиан Илиев днес определи групата двубоя от 16-ия кръг на efbet Лига на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

В групата след контузия се завръща стражът Иван Дюлгеров, който сменя младия Иван Дичевски. Последният и Денислав Ангелов са с националния тим до 19 години, съобщиха от клуба. Сред избраниците на специалиста попадна и Аристот Ндонгала.

В групата на Черно море са Иван Дюлгеров, Миодраг Митрович, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Виктор Попов, Димитриос Хантакиас, Фахд Актау, Даниел Димов, Васил Панайотов, Аристот Ндонгала, Дани Кики, Емил Янчев, Лъчезар Йорданов, Жордао Кардозо, Родриго Енрике, Илиан Илиев-младши, Мартин Минчев.

Мачът между Етър и Черно море е в събота, 9 октомври от 15:00 часа и ще може да го проследите пряко в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на GONG.BG.