Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че не е видял най-доброто от тима си във втората контрола на „червените” на турска земя срещу полския Стал Милиец. Двубоят в Алания приключи без голове 0:0, а специалистът заложи на два различни състава в двете полувремена.

Още по темата:

ЦСКА не загуби, но и не убеди във втората контрола в Турция

„Аз съм доволен от това, което направихме. От играта няма как да съм доволен. Доволен съм че няма контузени и съм доволен, че всички успяха да играят. Направих един микс на повече позиции, за да направим два различни отбора, които могат да издържат по едно полувреме. За това съм доволен, защото не дадохме на противника да има положения. Но в същото време и ние нямахме положения. Нямахме пространства, за да направим някои пасове. Не се получи днес”, коментира той.  

„При мен на преден план е да не получим гол. Изглеждахме добре в защита. Момчетата изпълниха това, което трябваше. Александър Бучков изигра много добър мач. В България има много добри млади  играчи, които играят добър футбол. Много професионално се справят момчетата. Имат желание де се възползват от шанса си. Доволен съм, но искам още повече те да притесняват титулярите и когато имам нужда, да мога да пускам тези момчета, без да мисля много”, каза още Акрапович.

Специалистът коментира и въведения „казармен ред” в редиците на „червените”.

„Това е просто едно мнение за мен да се казва казарма. Ако това е казарма…Играчите стават в 7 часа, закусват, а след това правят тренировка. Следва дълга почивка, после нова тренировка в 4 часа, след това достатъчно време за почивка. Далеч сме от казармата. Всички са дисциплинирани и няма какво да променям.  Това не е казарма, а дисциплина”, каза той по темата.

„Много съм доволен на този етап. Както футболистите, така аз не харесвам този период, но трябва да го минем. Този период е много важен за играчите и ако мине без контузия, всеки ще получи много неща, за да може да ги използва на терена през сезона”, допълни Акрапович.

В неделя ЦСКА трябваше да играе срещу руския Алания, но двубоят е пропаднал. В момента „червените” преговарят с други съперници, като според думите на Акрапович, вариантите към момента са два. Той допълни, че ще се опита и в този мач да направи два различни състава за двете полувремена.