„Играем мач за мач“ е най-новата рубрика в спортното семейство на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп. Екипите на Gong.bg и DIEMA SPORT обединяват усилията си, за да ви предоставят поредната доза забавление.

Ще видите футболисти, треньори и представители от екипа ни в напълно нова роля. Отново ще „Играем мач за мач“, но този път извън клишето. Играчите от българското първенство ще бъдат поставени в нетипични за тях ситуации. Звездите ще напуснат пределите на футболния терен и ще се включат в специфични предизвикателства. Ще отговарят на нестандартни въпроси. Ще бъдат поставени далеч от обичайната среда, в която сме свикнали да ги виждаме. Всеки епизод ще бъде различен, а темите без ограничение.

В първото издание на рубриката ще пуснем топката в игра с Юлиян Ненов и Антонио Вутов. Футболистите на Локомотив София се оказаха готови футболни коментатори, но и нашите телевизионни водещи Ясен Деянов, Мирослав Арабаджиев, Борис Мутафчиев и Георги Славчев не се дават лесно. 

Юлиян Ненов и Антонио Вутов ще оценят изявите на своя съотборник на терена, но най-забавната част се оказа припомнянето на ситуации, които и двамата искат да забравят.

Кой победи? Юлиян Ненов и Антонио Вутов? Отговорът ще стане ясен след второто предизвикателство за двамата. В следващия епизод след седмица.

Очаквайте всеки вторник нова доза забавление в Gong.bg заедно с Ясен Деянов, Мирослав Арабаджиев, Борис Мутафчиев и Георги Славчев.

И най-важното. Всеки играе мач за мач, но ние си го признаваме.