Защитникът на Левски – Хосе Кордоба, изглежда все по-близо до напускане през лятото. 22-годишният панамец е свързван с редица отбори, а в последно време отново се заговори за сериозен интерес от страна на шотландския Рейнджърс.

Според изданието „Рейнджърс Ревю“ на 5 май Кордоба дори е бил на трибуните на стадион „Айброкс“, където е изгледал на живо домакинската победа на „сините“ от Глазгоу с 4:1 над Килмарнък. 

Както Gong.bg писа преди време, в офисите на стадион „Георги Аспарухов“ е пристигнала оферта от 3 милиона евро, която е била именно от шотландския гранд. Според наша информация, интерес към Кордоба има също от страна на Лил, още един отбор от Топ 4 на френската Лига 1, белгийския Роял Юнион Сен-Жилоа и отбор от челото на Чемпиъншип.

Наскоро панамският национал смени мениджърите си, като новите му представители имат сериозни контакти в Западна Европа. Левски закупи Кордоба от Индепендиенте де ла Хорера през лятото на 2022-а година за скромна сума, като панамският клуб запази процент при следващ трансфер на футболиста.