Черно море завърши 3:3 с Добруджа в първата си контрола от зимната подготовка, играна в Албена. Головете за "моряците” отбелязаха Павел Георгиев, Калин Георгиев и Денислав Ангелов. Хеттрик за добричлии записа Адриан Димитров. 
Черно море създаде първата опасност в мача още в 4-ата минута. Кайл Спенс проби отляво и върна топката към точката на дузпата, където Мартин Милушев се забави и не успя да нанесе удар. Малко след това страхотна комбинация между Велислав Василев и Соула завърши с центриране по земя в наказателното поле, където Сердюк бе много близо до откриване на резултата. 
 
Черно море поведе в 18-ата минута чрез Павел Георгиев, който се възползва от грешка в защитата на Добруджа. 
В 30-ата минута Илиан Илиев направи две промени. Велислав Василев и Мартин Милушев отстъпиха местата си на Светослав Николов и Николай Златев.
 
В 32-ата минута Добруджа изравни от дузпа, а точен от бялата точка беше Андриан Димитров. Само минута по-късно пак той направи обрата пълен, след като бе изведен зад гърба на отбраната на “моряците”. Евгений Сердюк изпусна да изравни две минути преди почивката. Малко след това отново той пробва удар от средна дистанция, но стражът на Добруджа изби. В последната минута на първата част Адриан Димитров оформи своя хеттрик, след като вкара за 3:1, изведен сам срещу вратаря.
 
В началото на второто полувреме Николай Златев и Денислав Ангелов не успяха да преодолеят вратаря на Добруджа. В 77-ата минута Калин Георгиев вкара за 2:3,след като пое топката с гърди и и с левия крак реализира страхотен гол.  Последваха два пропуска на Вилела преди Денислав Ангелов да изравни в 88-ата минута.В последната минута Родриго Вилела можеше да донесе успеха на Черно море, но от близо стреля във вратаря.