Стойчо Стоилов: Любо Пенев е пълен професионалист и честен човек

Мениджърът на ЦСКА Стойчо Стоилов категорично отказа да заяви своите предпочитания в президенстката битка в БФС. Причината е притеснението на Стоилов, че това може да бъде изкарано като мнение на клуба.

За „Домът на футбола” Стоилов все пак коментира кандидатите като се изказа много добре за Любослав Пенев.

„Не искам да спекулирам. Собствениците трябва да заявят официално нашата позиция, не е нужно аз да я заявявам. Уважавам структурата ЦСКА и не искам да споделям лично мнение, ще излезе, че е мнение на ЦСКА”, сподели Стоилов.

„Аз съм работил и играл с Любо Пенев, той е пълен професионалист и честен човек. Това е. Това не е никаква тайна, това го знае цяла България.”

„С Борислав Михайлов също съм играл. Това, което виждам като работя, мисля, че хората под него спекулират с неговото доверие. Предоверил се е на някои хора.”

Стоилов: Цяла година надиграваме Лудогорец, готови сме за титла

Свързани материали

  • Мениджърът на ЦСКА: Недялков трябваше да остане, с Жеферсон извадихме късмет Мениджърът на ЦСКА: Недялков трябваше да остане, с Жеферсон извадихме късмет
  • Стойчо Стоилов: Битката за титлата няма да бъде решена по честен път Стойчо Стоилов: Битката за титлата няма да бъде решена по честен път
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Стойчо Стоилов

Други