Футболист номер 1 на България Кирил Десподов беше изключително откровен в специално интервю на Мирослав Арабаджиев за „Събуди се“ по NOVA. Капитанът на националния ни тим говори по теми, които рядко засяга публично.

В деня за размисъл, преди да отидем до урните в неделния ден, дали се вижда като депутат някой ден? Отговорът на Десподов беше категоричен: „За момента не мога да се представя в политиката. Не мога да кажа нищо за след 10, 15, 20 години. Как ще е… И какво ще е.“

Той никога не е крил и за близките си отношения с една от легендите на родния футбол Христо Стоичков. По какъв повод обаче му е казал „Стягай се, защото от утре ставаш мъж“? Отговорът се крие във видеото.

„От футболна гледна точка на 70-80% съм си сбъднал нещата, които съм си поставил за цел и са ми били мечта. И съм ги сбъднал също и в личен план, но има още неща, които искам да постигна. Имам мечти, които гоня“, добави Десподов.

Какво уроци още е дал Камата на Кирил Десподов, каква е последната му татуировка и какво планира в личен план? Гледайте…