Главният мениджър на ЦСКА Адалберт Зафиров определи група от 19 футболисти за гостуването на „червените” на Черноморец Бургас в последния кръг на А група. Двубоят между двата тима е утре на стадион „Лазур” в Бургас и започва в 18:00 часа.

Зафиров ще разчита за двубоя, който е без значение за двата тима, на редица юнощи, част от които за първи път попадат в състава на „армейците”. Това се налага заради редицата кадрови проблеми, които имат столичани.

От щаба на „червените” взеха решение да пуснат по-рано в почивка някои от чужденците в състава като Маркиньос, Гранден, Мигел, Петре и Морозс. Апостол Попов и Йордан Минев пък бяха оперирани, а Румен Трифонов е наказан за срещата.

Ето и избраниците на Зафиров за утрешния мач: Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Костадин Стоянов, Павел Виданов, Тодор Янчев, Борис Галчев, Спас Делев, Дормушали Саидходжа, Кристиян Велинов, Николай Манчев, Светослав Петров, Георги Амзин, Ивайло Зафиров, Марио Хаджидимитров, Ангел Ламбрев, Владимир Бахъров, Иван Велев, Борислав Николов, Милен Гоцов.