Читателите на Gong.bg отсякохте! Магията на 31-ия кръг на А група е дело на Венци Христов от Левски! Именно неговото попадение от предложените три вие избрахте за номер едно в анкетата ни "Гол на кръга в А група". 

Христов реализира три гола в мача с Черно море, но номинирано беше само последното. Тогава той получи топката пред наказателното поле и с мощен шут в близост до гредата препарира вратаря на гостите от Варна Георги Китанов. 

Колкото и красив гол да отбеляза новият любимец на "синята" публика, той не спечели лесно вота ви. До последно нападателят беше в люта битка с Тодор Неделев от Ботев, който прониза с подобен страхотен куршум Пирин при равенството 2:2 в Коматево. 

Но за Христов гласа си дадоха 55.6% от читателите на Gong.bg, докато за аса на "канарчетата" гласуваха 39.35%. Далеч зад тях на третата позиция остана третото ни предложение - Даниел Георгиев от Черно море, за когото вота си дадоха само 5.05%. 

Ако вашият фаворит не е спечелил, не се притеснявайте. Още следващата седмица ще ви дадем три нови предложения след изиграването и на 32-ия кръг и отново ще имате възможност да гласувате в нашата анкета.