Вратарят на Левски Боян Йоргачевич беше избран за Играч на мача срещу Славия заради множеството си спасявания в тази битка. Той обаче не успя да помогне на "сините" да избегнат загубата с 0:1 и беше много разочарован от това.

"Първо да честитя на Славия за заслужената им победа. Това беше за мен загуба по неумен начин. Допуснахме много пространство в защита при статични положения. Мисля обаче, че Славия игра по-умно и постигнаха своето", сподели сърбинът пред Diema Sport и разкри на какво според него се дължи успехът на "белите".

"Дойдоха тук и знаеха какво искат. Бяха затворени отзад и ни дебнеха на контраатака. Не знам какво да кажа, разочарован съм. Винаги е много тежко, когато загубиш три точки, особено тук на "Герена". За мен е трагедия да паднем тук."

"Затова искам от мое име да се извиним на феновете и да ги помоля за подкрепа. Ще гледаме в последния мач да победим и да завършим сезона с победа. Да, благодаря за тази награда, но за мен трябваше да е за колегата ми от Славия, който спаси трите точки на тима си", сподели Йоргачевич.

Той сподели още и какво очаква от следващия сезон, като според него с малко подкрепа от агитката, отборът може да постигне и много по-големи неща, отколкото досега.

"Сега предстои един период на адаптация при новия треньор. Но нека първо се концентрираме за последния мач, а после да направим добра подготовка за Европа. Трябва само да изпълняваме това, което треньорът изисква от нас, той все пак е опитен. Мисля, че с подкрепата на феновете, можем да постигнем нещо голямо", завърши Йоргачевич.