Вече оттеглилият се старши треньор на Левски Константин Папазов сподели кои са били най-хубавите и най-лошите мигове от кариерата му. Той за пореден път се извини за някои от нещата, за които съжалява, че е казал в дългия период от 17 години начело на няколко отбора.

Папазов, на когото предстои да заеме ръководен пост в Левски, и да се кандидатира за президент на НБЛ, обясни още кои са хората, от които ще се опитва да черпи опит от спортни лидери като Андрей Желязков, Краси Безински и Наско Сираков.

"Искаше ми се и аз да измисля нещо ново, нещо голямо, но явно няма да стане," призна Тити на пресконференцията, на която обяви оттеглянето си от треньорската професия.

Като най-хубав миг от кариерата си той определи първата си титла с Левски, от 2000-та година, с решаващата тройка на Стефан Михайлов.

"Съжалявам за скандалите със Сашо Везенков от 2003-та, и този с Борко Чилингиров миналата година, отдавам ги на голямата си уста, но знаете, че съжалявам за тях, и съм поднесъл своите извинения," отбеляза Папазов.

Най-тежкият момент - начело на националния отбор и дните между 10 и 13 август 2013-та година, и мачовете с Румъния (загуба) и Исландия (победа).

Като основна своя цел, като ръководител, Тити Папазов определи промяна в начина на финансиране на българския спорт.