Българският национал Чавдар Костов направи много успешни две години в Македония и със силните си изяви с екипа на Работнички Скопие предизвика интереса на различни отбори.

Костов трябва да вземе решение къде ще продължи кариерата си, а според агента му Йоргос Патапатиу от агенция „Интерперформансис” лятото ще е много приятно за българския играч.

Йоргос Патапатиу: Тайната за пробив в чужбина е професионално отношение, лоялност, талант и работа

„Той беше най-добрият играч в първенството, най-добрия чужденец, първи реализатор на клуба си и най-добър защитник. Наистина изключително успешни два сезона. Това лято ще бъде много приятно. Наистина има много голям интерес към Чавдар Костов не само от Македония и от България, но него също така много го харесват в гръцкото първенство”, сподели за GONG.BG познатият баскетболен мениджър.

„Вече има 2-3 запитвания за него. Но трябва да изчакаме още малко, защото плейофите още се играят в Гърция и в повечето първенства. Отборите все още си правят сметки относно бюджетите и треньорите, които ще ги водят. Но определено за Чавдар Костов има огромен интерес от 3-4 държави. Смятам, че той ще подпише рано”, добави още Йоргос Патапатиу.

Данчо Минчев с яснота за Фенербахче до 30-и юни

Мнение от Гърция за скандалите в баскетбола: Хората са разочаровани