Стрийтбол турнирът във Варна, който ще се проведе в неделя, 12 юли, в двора на Търговската гимназия, предвижда да е съпроводен от отлично настроение и страхотно забавление за публиката. Причината – организаторите на надпреварата в „Икономето” ще направят турнири по забивки и тройки, с които да повишат градуса в и без това очертаващото се горещо време в Морската ни столица.

Припомняме, че с този турнир ще се направи своеобразно откриване на игрището, което бе реновирано благодарение на гражданската инициатива на Tramplin.bg.
За целта бяха събрани 7600 лева, а в благородната кампания се включиха синът на Симеон Варчев – Бисер, близнаците Деян и Калоян Иванови, Александър Янев, Асен Великов, Пламен Алексиев и още редица други.

Организаторите са се погрижили най-добрите от участниците да не си тръгнат с празни ръце. Ще има награди за победителите от конкурсите при тройките и забивките, както и за най-добрия отбор в крайното класиране. Освен това най-полезният и най-атрактивният баскетболист също няма да останат неоценени. Входът за участие е 40 лева на отбор, като събраната сума ще бъде разпределена между онези, които са показали най-добри умения.

Записването започва в 10:00 часа, а заявки могат да бъдат направени на: http://www.3x3planet.com/en/event/details/TMZ15HGFDEIWBBUL