Любителите на баскетбола и най-вече тези на стрийтбола, могат да запретват ръкави и да сформират отборите. Защото в неделя, 12 юли, от 10 часа, в двора на Търговската гимназия във Варна, известен още като „Икономето”, ще се проведе страхотен турнир, с който ще бъде открито реновираното баскетболно игрище.

Организаторите, в лицето на Tramplin.bg, Столична 3х3 лига, Нестле България, Община Варна и Българска баскетболна федерация са предвидили уникални награди за онези от вас, които демонстрират най-добри отборни, технически, тактически и физически умения. Осигурени са фенски слушалки Skullcandy с логата на водещите тимове в НБА. Ще има подаръци – оригинални екипи на родните баскетболисти Александър Янев и Асен Великов, както и историята на българския баскетбол, събрана в два тома и близо 1000 страници. Разбира се, няма да забравим да включим и награден фонд...

Желаещите да се запишат, трябва да са над 18 години. Отборната такса е 40 лева, като е препоръчително тимовете да са от по 4 играча, предвид продължителността на турнира. 

Всички, които искат да участват, трябва да дойдат на 12 юли, неделя, в 10:00 часа в двора на „Икономето”. Предварителни записвания могат да се правят и на:
http://www.3x3planet.com/tournaments/details/TMZ15HGFDEIWBBUL

Още информация можете да намерите на: https://www.facebook.com/sofia3x3