Това е историята на едно баскетболно семейство. Сандра и Джими Хънт избраха живота в България пред този в САЩ.

Сандра е мениджър в Националната баскетболна лига, работи и във футболната лига, в международни федерации като делегат на мачове, а Джими Хънт няколко сезона играе за различни отбори в България. Двамата вече са семейство.

"Работя сериозно с деца", коментира Хънт.

"Заела съм се предимно с мениджърските неща, а той изцяло с баскетболните неща, подготвяйки програмите за самите лагери", коментира Сандра.

"Роден съм в Ню Йорк, но баща ми беше военен, заради ангажиментите му, често се местехме, на всеки две години се местехме, но това ми помогна да съм адаптивен", каза още баскетболистът.

Първата им среща е в Правец на баскетболната среща между Лукойл Академик и Ямбол, където той играе, спомня си Сандра.

"Това беше при първия ми престой в България. Още тогава видях, колко е красива, направих така, че да ме забележи", с усмивка споделя Джими.

На сватбата присъства и цялото му семейство от САЩ.

Хънт има и своя мъжка крепост - стая, в която пази ценни неща свързани със спорта.

"Спортувал съм всичко, в България децата избират един спорт, което ми се струва странно. Това, че спортуват в клубове ми е малко непонятно. Тренирал съм за отбори в НБА, имах високи цели, в България срещнах съпругата си. Щастлив съм от това, което е животът ми в момента. Културата на хората тук е много агресивна, комуникацията, отношенията, дори езикът ви е много твърд като звучене", коментира още Хънт.

Вижте повече във видеото.