„Нормално е Тити да не е доволен. И ние не сме доволни от себе си, защото повече от половината ни отбор игра слабо, начело с мен, Златин, Асен, то пише горе-долу по статистиката. Просто като играем слабо, няма как да бием ЛукОйл”, заяви капитанът на баскетболния Левски Стефан Георгиев- Торо и допълни сред поражението със 72:88 точки от ЛукОйл Академик:

„Все пак отборът е шампион на България и с най-добрата селекция тази година. Аз лично много съжалявам, че изиграхме такъв слаб мач, най-вече такива слаби последни 10 минути, защото те не играха кой знае какво и ние можехме да ги победим стига да бяхме играли нещо. Ние накрая не играхме нищо. Поне при мен не е имало напрежение. Мисля, че не ни вървеше, а ние сме отбор, на който като не му върви в нападение, не можем да компенсираме много-много със защита. Няма как да стане в последна част на губиш 14:2 и да мислиш, че ще победиш.”

„Мисля, че са по-добри от миналата година със сигурност. Да, миналата година загубихме, после ги бихме. Дано и тази година да стане. Първенството е дълго, лошото е, че ние не играем както ни се иска на нас и това ни притеснява, а не толкова, че сме загубили. Наистина не заслужавахме да загубим с 16 точки, но се случват и такива неща – за 10 минути загубихме мача”, коментира още Торо, който завърши с 4 точки и 9 борби за „сините”.