Старши треньорът на баскетболния вицешампион на България Левски Тити Папазов остана доволен от показаното от своите играчи с двубоя със Спартак Плевен. Папазов за пореден демонстрира сериозно чувство за хумор, попитан за отсъствието в тази среща на крилото Павел Иванов.

„Имали сме проблеми преди с отбора на Спартак Плевен най-вече, защото те имат много добро нападение и нашата задача в тези два дни, които имахме свободни беше акцент върху защитата. Предстои много тежко гостуване в Куманово. Ако спечелим, на 99% сме в следващата фаза на Балканската лига. Играхме много отговорно в защита и това ограничи резултатността на съперника. Надявам се, че с тези мачове излизаме от шока, който получихме срещу ЛукОйл. Престоят ни два много важни мача: в Куманово и естествено гостуването в Самоков, където традиционно играем трудно. Всички мачове между Рилски спортист и Левски са на ръба на супер напрежението. Знаете, че този мач е много важен за нас също и се надявам, че тази игра днес ни дава самочувствие, че сме работили добре и че, когато се поставят конкретни задачи, отборът е стабилен, а не превъзбуден, както беше срещу ЛукОйл. Определено имаме потенциал”, коментира наставникът на „сините”.

И, ако в думите му до този момент нямаше нищо изненадващо, то отговорът на въпроса за състоянието на Павел Маринов бе повече от любопитен. „Павел Иванов е младо момче. Синеок такъв. Правил любов сигурно с приятелката си и се сецнал. Те вместо да правят по-стандартни движения, младежта сега малко се отпуска. По-модерни са”, изрече Тити.

А по повод това, дали Иванов ще е на линия за гостуването в Куманово, треньорът на Левски сподели: „Надяваме се, да минат само на френска любов.”

Тити с култово обяснение за травма на Павел Иванов

източник: Gong.bg