Изключително задоволство от успеха на Панатинайкос в баскетболната Евролига изказа Тити Папазов. Треньорът на Левски от години е близък приятел с наставника на гръцкия шампион Желко Обрадович и споделя емоционално неговите успехи. ПАО триумфира в Евролигата, а Обрадович спечели осма титла на Стария континент.

Тити, който бе сред първите поздравили сръбския специалист след финала в Барселона, сподели, че го е поздравил и още: „Бях му казал преди три месеца, на 19-ти февруари, когато аз казах, че те ще играят финал и най-добре да играят четвъртфинал с Барселона, а той каза – „Ох, първо да стигнем до Финалната четворка”. После му казах, че три пъти ще бъде в Барселона, защото има и семинар другия месец и сега като се класираха му казах – В момента ти и Шумахер сте с по седем титли. След един месец ти ще бъдеш с осем и над теб ще е само небето. Безспорно човек идва зареден от такова място, с много позитивна енергия.”

„Не е било тайна, че аз бях единственият човек на тренировките на Панатинайкос и знаех всичко каквото ще се случва, и как ще се случва. Много сме близки и знам, че много ми е помогнало да науча. Няма нищо срамно да копираш най-големия. В същото време контактите с такъв човек, който е хипер-звезда, нещо невероятно за световните стандарти в баскетбола, а в същото време е толкова естествен, не може да не те радват. Досега имаше стъпка 2007, 2009 и 2011-та, а сега сме взели официално решение от догодина- всяка година. Хората трябва да бъдат изненадвани, не може да чакат 2013-та и затова сега 2012-та в Истанбул – пак”, пошегува се Тити Папазов след успеха на неговия Левски над Ямбол в зала „Универсиада”.