Левски твърдо ще се опита да задържи и през следващия сезон най-полезния си баскетболист тази година Арън Харпър. Американецът, който прави страхотен сезон, бе най-добър и при успеха на „сините” над Ямбол в първия мач от полуфиналите. Хърпър завърши с 28 точки, от които 5 тройки и овладя 8 борби.

„Естествено се надявам Харпър да продължи така. Аз за неговите качества не се съмнявам. Няма да бъде толкова лесно да има успеваемост близо 80%. Да ви кажа честно за него не се притеснявам. Искам нашият отбор да играе така добре, за да може да го накараме той да остане. Това е единственото нещо, което може да го разубеди, защото ние имаме принципна договорка, даже той е дал дума”, коментира треньорът Тити Папазов и добави:

„След събитията, които се случиха в отбора, аз му казах, че не трябва да му тежи това, че е дал дума и ако не се чувства „happy” да си ходи. Обаче знам, че е по-близо да каже да, отколкото да си тръгне. Тук се чувства добре и смятам, че не е подарък, а той си заслужи това да е безкрайно ухажван от нас, от вас, от хората. И във Франция, когато е ставал шампион е бил от водещите играчи, но неговото поведение не е поведение на звезда.”