Старши треньорът на Левски Тити Папазов изгледа двубоят с Рилски спортист от трибуните, заради наказанието, което му бе наложено, а след срещата сподели: „Просто си подвиквах за някои неща към играчите, но те си имат треньор и то много добър, който днес показа, че може в много тежка ситуация да контролира отбора. Победихме Рилски спортист за 16 минути победихме с 51:20, а това е един добър отбор. Това е доказателство за характера и волята на отбора.”

„Без да подценявам никой смятам, че нашият тим е с най-добрата селекция и когато играе отборно, няма проблеми. Да имаш такава преднина и да загубиш, това се отразява на психиката. Има още много какво да се желае. Само след 48 часа имаме много важно гостуване в Македония за Балканската лига”, коментира още Тити и добави:

„Вчера чух добра новина и Дай Боже да е истина- финалите да са в Ботевград. Първо трябва да изиграем два много тежки мача, особено първият в Куманово, където ще ни чакат 5 хиляди души, които ще подкрепят ревностно отбора си.”

Папазов каза много хубави думи за колегата си в щаба на „сините” Тони Дечев, който днес води мача. „Тони категорично е най-знаещият в България треньор. Въпрос на време е да стане треньор на този отбора. Аз самият осъзнавам, че все повече доближава този момент. Това е човекът, заради който съм в баскетбола. Нито за момент не съм се съмнявал в неговите възможности. Много съм щастлив, че днес бяхме в тежка ситуация, а победихме с 13 точки. За качествата му още 2007-а година Димитрис Итудис, който е най-добрият скаут в световния баскетбол, каза, че не е имал по-добър ученик.”

За нервите на почивката и недоволството към реферите, Тити обясни: „Ядосаха ме. Как да не ме ядосат, като в последните три нападения преди почивката Златин с много сърце и характер се опитваше да пази Джумейн Джоунс. В един момент, когато правиш 100% фаулове и не ги свират. Имаше и скандален фаул срещу Христо Захариев. Може да се пуснат на запис тези ситуации да се види, дали не съм прав.”