„Обратът дойде от самата агресия на отбора през второто полувреме. През второто полувреме се получи. От там дойде и промяната и разликата в резултата”, коментира помощник-треньорът на баскетболния Левски Тони Дечев след победата над Рилски спортист в мач от НБЛ с 96:83 точки. Дечев води „сините” и в този двубой, защото наказанието на Тити Папазов все още не е изтекло.

„Имахме проблеми в борбата ни в защита през първото полувреме. През второто полувреме от няколко добри защити дойдоха няколко откраднати топки, с бързи кошове и естествено високият процент стрелба повлия и прекърши Рилски спортист”, заяви още Тони Дечев за обрата от 18 точки пасив, който направи Левски.

„Няма промяна в класирането за момента. Това място, на което Левски се намира е неспецифично. Сега имаме и мачове от Балканската лига и трябва да се класираме за Финалната четворка”, каза още Дечев, а по повод съперника на четвъртфиналите на Балканската лига- македонския Куманово сподели:

„Куманово със смяната на треньора сигурно ще се опита да компенсира слабите си резултати в началото. Ще има помощта и на страхотната си публика. Не са отбора, който може да бъде подценен. Трябва да играем умно и отиваме за победа.”