Старши треньорът на Лукойл Академик Марин Докузовски бе категоричен, че ще има сериозни промени след загубата от Левски със 77:92. Това бе първо поражение за Лукойл от началото на сезона, а македонският специалист не остана очарован от показаното от неговите баскетболисти.

„Когато получиш 90 точки е ясно, че проблемите са в защитата. Аз съм треньор, който много държи на защитата, но виждате, че си мислеха, че ще излязат и ще ги бият леко. Но за да биеш трябва да дадеш всичко от себе си. Левски показа сърцето си и заслужено победи“, коментира Докузовски.

„Видях, че има някакво отпускане в отбора още след като нашите играчи се завърнаха от евротурнирите и си мислеха, че тук няма какво да играят и Левски ще се предаде. Видяхте, че не е така. Баскетболът е е игра, която винаги трябва да играеш на сто процента. В Левски имат големи играчи, които днес играха надъхано и заслужено победиха. Ключовото нещо не борбата. Загубихме много борби. Отсъствието на Тенчо Банев много ни повлия на играта“, каза още той.

„Във всяка загуба има и нещо полезно. Ще има много промени – в режима, в тренировките. Когато не играем на 100% то ще има наказания. Още е рано аз да вземам такива мерки. Все пак това е първа загуба“, допълни треньорът.