Мобилна СЛУШАЙ LIVE SCORE КОМЕНТАР ИНТЕРВЮ ЖЪЛТО В СНИМКИ АУДИО ВИДЕО ДИРЕКТНО ФОРУМ ВСИЧКИ

ВИДЕО: Баскетболистки набиха румънка и мъжа й в дискотека, обиждала ги

23 февруари 2012 23:16 Размер на шрифта: T- | T | T+
ВИДЕО: Баскетболистки набиха румънка и мъжа й в дискотека, обиждала ги
© jdd.ro

Две американски баскетболистки, играещи за румънския Търговище, са набили жена в нощен клуб в града от северната ни съседка Сату Маре. След мача между местния тим и Търговище, Моник Кокър и Криси Гивънс излезли с други състезателки да полеят трудната победа, само с една точка. Те посетили клуб „Мумбай“, където от направените им парти снимки, се забавлявали много.

В един момент обаче станало спречкване с 30-годишната Роксана Стан, която също била в заведението с мъжа си и други приятели. В последствие пред полицията Роксана твърди, че е била удряна многократно от Моник и Криси, които според нея са били пияни. Госпожа Стан била откарана в болница, а както се вижда на записите от охранителните камери, баскетболистките са изведени с мъка от заведението.

„Отидохме в клуба и се забавлявахме. Те двете обаче непрекъснато ни избутваха, и в един момент заеха местата ни. Когато съпругът ми ги предупреди да си стоят на техните места, една от тях го заплаши с юмрук. Двама мъже успяха да ги задържат тогава, но в следващия момент другата успя да ме удари, първо в корема, след това в гърдите, а накрая с юмрук в лицето,“ казва Роксана в разказа си.

Румънката била възмутена и от факта, че Кокър и Гивънс пиели и купонясвали в компанията на хора от собствения си отбор, включително треньора си, който им позволявал свръхупотребата на алкохол, и оставането до ранни зори в нощния клуб.

Баскетболистките обаче имат друга версия за случилото се. Според тях, Роксана и придружителите й са ги обиждали грубо, като използвали расистки подмятания непрекъснато, и предизвикали тяхната реакция.

  |   Принтирай Принтирай   |   Изпрати Изпрати
FT
Локо Сф
0:1
Ботев
 
FT
Локо Пд
1:0
Лудогорец

Горещи оферти

Реклама