Футболистът на ЦСКА Руи Мигел ще бъде наказан според вътрешния правилник на клуба, заради отказа му да замине с отбора на лагера в Правец преди няколко дни. Това заяви след двубоя с ТНС спортно-техническият директор на „червените” Емил Костадинов.

„Благодаря за победата на феновете. 3:0 е добър резултат и е добра предпоставка за следващия мач и влизане в групите на Лига Европа. Благодарение, мисля и на публиката, която подкрепи отбора, и след първия гол се виждаше, че ще вкарат още попадения. Видяхте, че Шеридън е много добър играч. Доволен съм от това, че не ни вкараха гол. Както виждате има доста да се изчиства, в последните 5 мача играе винаги с различен състав и то по причини, различни и независещи от треньора”, сподели Костадинов.

На журналистически въпрос, че Руи Мигел е бил засечен с още четирима играчи в нощен клуб в София, Костадинов отговори, че евентуално футболистите, ако има такива, ще бъдат наказани по вътрешния правилник: „Руи Мигел не беше на лагер с групата, има вътрешен правилник и ще бъде наказан.”

„Да, Гьоре Йовановски вече е новият старши треньор на ЦСКА. Мисля, че играчите имат нужда от самочувствие. Започнаха да се получават нещата. За два дни никой не може да направи чудеса, но хората, които влязоха мисля, че обърнаха нещата”, добави шефът на ЦСКА.