Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков остана доволен след победата с 3:0 над ТНС в първия плейофен двубой между двата тима на стадион „Васил Левски”. Той сподели, че не разбира поведението на протестиращите фенове, като добави, че истинските привърженици трябва да подкрепят отбора при всички положения.

Ето какво сподели Венци Живков:

Важен е крайният резултат. Момчетата играха добре. 3:0 е добър резултат. Продължаваме напред. Това е. Ако играехме срещу по-силен противник, може би момчетата щяха да се мобилизират по-бързо и нямаше да чакат до 80-та минута. Може би имаше леко подценяване от наша страна. Но никога не трябва да допускаме подценяване. Винаги трябва да излизаме мобилизирани във всеки един мач. Няма драма с треньора.

Сашо Борисов по документи води отбора. Днес уредихме работната виза на македонския треньор. В другите мачове всичко ще бъде окей. Това не е най-драматично, най-важното е да побеждаваме.

Аз мисля, че истинските фенове трябва да подкрепят отбора при всички положения. Ако са истински фенове те трябва да помагат, а не да пречат. Когато отборът побеждава всички ще бъдат доволни и всичко ще бъде наред.