Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов бе доволен след победата с 5:1 над Локомотив София, но все пак добави, че в началото на мача „червените” са имали късмет да не инкасират втори гол.

Борисов коментира и смяната на охранителната фирма на „Българска армия”, като заяви, че „армейците” нямат да имат никакъв проблем с лиценза.

„Какво да говоря. Убедителна победа. Хареса ми. Ако си бяха вкарали положенията за 2:0 обаче, щеше да ни е много трудно. Имахме късмет. Не искам да се връщаме назад и да коментирам изпуснатите точки с по-малките отбори”, коментира Борисов.

„Не мога да коментирам феновете, които са против връщането на Емил Костадинов и седят зад Адалберт Зафиров”, добави той.

„За лиценза нямаме абсолютно никакви проблеми. Всичко сме платили. Охранителната фирма не може да ни спре лиценза”, отсече Борисов.

„Най-обичам бивши юноши на ЦСКА от преди 30 години, когато клубът е бил към ВМА. Те си мислят, че ще идват тук и както преди ни даваха едни фактури за по 30 хиляди лева на месец и всичко ще е О.К. Новата фирма, която ни охранява, ни охранява за 11 хиляди лева. Има разлика от 70 процента. Трябва да се мисли за икономиката. Преди това бяхме им предложили да си намалят таксата, но те не го направиха”, добави той.

„За Платини проблеми няма. Но за повече подробности питахте Емил Костадинов”, завърши собственикът на ЦСКА.