Наставникът на ЦСКА Адалберт Зафиров бе в добро настроение след победата с 5:1 над Локомотив София, с която „червените” си осигуриха участие в Лига Европа.

„Един добре изигран мач, тактически правилно с много усилия от страна на играчите, със себераздаване, с хубави голове. Резултатът сам говори за себе си достатъчно. За нас бе важно класирането в УЕФА. Целта ни е да останем втори. Играем футбола, които феновете искат и ние искаме да показва”, коментира Зафиров.

„Въртим една плоча от много време – ако шефовете преценят, че моят екип и аз заслужаваме да работим в ЦСКА, няма да имаме проблеми. Всички работим в името на клуба. По-важно е къде ще е отборът догодина по това време, а не кой ще го води. Аз и моят екип желаем да останем. Това са вече виждания на собствениците”, продължи той.

„Бранеков ми каза, че е отправил някакъв жест, не разбрах към кого и за какво. Ще поговоря с него. Сега не знам какви мерки ще предприема. След като го видя, ще кажа какво е решението ми по въпроса”, добави Зафиров.

„Излязохме от дупката, в която беше изпаднал първоначално отбора. Медиите създадоха много напрежение. Но хубавото е, че момчетата точно срещу силните отбори показаха качества”, каза още наставникът на ЦСКА.

„Тази вече момчета съм ги освободил, моля медиите да не ги следят по заведенията”, завърши Адалберт Зафиров.