Наполи допусна неочаквана грешна стъпка в мача със Сасуоло у дома. Южняците допуснаха късно изравняване срещу кретащия си в долната половина съперник и разочароваха феновете си. 

Иначе Лоренцо Инсиние даде аванс на тима си в края на първата част и по всичко изглеждаше, че той ще се задържи. Но няколко минути преди края Грегоар Дефрел изравни и смълча трибуните. 

Първата част премина под диктовката на домакините. Те не спираха да атакуват, но имаха малко много чисти положения. При едно от тях Инсиние за сантиметри не успя да се разпише в 23-та минута. 

Но той се реабилитира с велико изпълнение в 42-та минута. Тогава той получи топката от Марек Хамшик на няколко метра от наказателното поле и изстреля истински снаряд в сглобката на вратата за 1:0. 

След почивката на няколко пъти Наполи изпусна да си реши мача. Маноло Габиадини в 53-та минута и Хосе Кайехон в 68-та не можаха да се разпишат от изгодни позиции. Един от редките шансове за Сасуоло се откри пред Симоне Мисироли в 64-та минута, когато той тресна гредата. 

Но отговорът на гостите дойде в 82-та минута. Тогава Марсело Гадзола пусна страхотен пас след пробив отдясно и около точката на дузпата Дефрел засече от воле, за да препарира стража на противника за 1:1. 

В последната минута на мача Хосе Кайехон тресна гредата и не можа да донесе победата на Наполи. Така тимът му си отиде само с точка от този мач и с 25 в актива си е на седмата позиция. Сасуоло е едва 16-и с 14 точки.