Старши треньорът на Милан Пипо Индзаги заяви, че е напълно наясно как се играе на „Олимпико“ срещу Рома. Дербито между Рома и Милан от 16-я кръг на Серия А в Италия е в събота вечер в Рим.

„Знам какво означава да играеш на този стадион. Знам каква ще е атмосферата“, сподели 41-годишният специалист, който сега е начело на Милан. „Готови сме. Виждам, че играчите ми са пределно мотивирани да се представят добре в двубоя. Наясно сме със силата на Рома, но съм спокоен, защото съм убеден, че ще направим добър мач. Така, ако Рома е по-силен, то ще се стиснем ръцете, но в момента срещу нашия Милан, те също ще трябва да покажат най-доброто от себе си“, коментира още Индзаги.

„Изправяме се срещу един от най-силните състави в Италия. За съжаление те не продължиха напред в Шампионската лига след загубите от Байерн Мюнхен и Манчестър Сити, но пък взеха точка в Манчестър. Знаем, че ни чака труден двубой, но амбициозен отбор като Милан трябва да излезе в Рим за победа. Ние сме Милан и не се страхуваме от никого“, категоричен бе Пипо Индзаги.